[Valencià]COMUNICAT UNIÓ D’ASSOCIACIONS FALLERES DE CATARROJA

0
329
fallas 2020
flicker

Reunits via telemàtica amb la presència de l􏰀alcalde Jesús Mon􏰁ó􏰂 la 􏰃icealcaldessa Lorena Silvent, el regidor de Festes Miquel Verdeguer, el president de la Unió d’Associacions Falleres de Catarroja Vicent Burgos i els presidents de les deu comissions de Catarroja, amb motiu de tractar el desenvolupament de la situació actual referent a les falles, procedim a emetre el següent comunicat oficial:

A causa de l’estat d’alarma per crisi sanitària (COVID-19) volem lamentar les víctimes a conseqüència d’aquesta pandèmia i traslladar tot el nostre suport a tots els col·lectius, famílies i persones als quals aquest virus els ha tocat de prop i estan passant uns moments difícils.

Observant l’evolució de la situació sanitària i davant la impossibilitat de saber el moment en què les mesures restrictives ens permeten celebrar les nostres festes Josefines amb total normalitat i sempre vetlant per la seguretat de totes i tots, es decideix per unanimitat el següent:

Primer: suspendre definitivament la celebració de les festes falleres de Catarroja de l’exercici 2020

Segon: aprovar la continuïtat de les Falleres Majors de Catarroja 2020, així com, les seues respectives Corts d’Honor per a l’exercici 2021

Som conscients que la situació d’incertesa és dura i poc encoratjadora, però volem aprofitar aquest comunicat per a transmetre per part de l’ajuntament i el col·lectiu faller nostre més sincer suport i solidaritat a tots els i les professionals que es veuen afectats davant aquesta situació i decisió tan complicada, ja que tots els col·lectius involucrats són un engranatge fonamental que formen part de l’ànima de les nostres festes falleres. Treballarem, en el nostre dia a dia, amb més força i ganes, per a aportar major valor a la nostra festa i cultura, i per a reactivar tot el mecanisme que el compon.

ENCARA QUE EL COLP SIGA DUR, RESISTIREM. ÉS EL MOMENT DE CONTINUAR EN UNITAT.

Deja un comentario