●     Aquest acord vol reforçar la presència del valencià com a eina de cohesió a les institucions i l’àmbit sociocultural valencians.

●     La telecom valenciana oferirà condicions especials a socis del col·lectiu i dotarà de l’última tecnologia a l’entitat, mentre que aquesta difondrà els avantatges dels productes i serveis de la companyia entre els seus socis.

●     aproop! segueix tancant acords per a preservar la cultura i llengua valencianes amb la col·laboració dels principals agents culturals del territori.

València, setembre de 2022. – L’operadora de telecomunicacions valenciana aproop! telecom i Plataforma per la Llengua han signat un conveni pel qual les dues organitzacions s’alien per a unir esforços en la defensa del valencià com a eina de cohesió social.

aproop! telecom, una operadora de proximitat totalment identificada amb la defensa del valencià, oferirà condicions especials als socis de l’entitat amb la finalitat que puguen gaudir avantatjosament d’un servei de telefonia mòbil i Internet de qualitat, amb atenció en llengua pròpia i gestionat des de territori valencià.

A més, aproop! telecom dotarà de servei i infraestructures de telecomunicacions a Plataforma per la Llengua, per tal d’ajudar dia a dia l’entitat en la seua tasca de promoció del valencià.

Alhora, Plataforma per la Llengua difondrà entre els seus socis i treballadors els avantatges exclusius que podran gaudir per formar part del col·lectiu, com descomptes a les tarifes que la companyia ofereix a la seua pàgina web.

Així, ambdós agents es marquen la meta d’avançar junts en la promoció del valencià des de les competències que a cadascun li són pròpies.

El conseller delegat d’aproop! telecom, Octavi Sánchez, ha manifestat que “el valencià és un bé cultural que com a companyia de proximitat volem promoure, i la nostra aliança amb Plataforma per la Llengua ens ajudarà a seguir sumant esforços en aquesta direcció”.

Per la seua banda, el representants de Plataforma per la Llengua celebren la col·laboració amb una empresa lingüísticament responsable que respecta els drets dels consumidors valencià-parlants.

Aquest acord amb Plataforma per la Llengua reforça el camí emprés per l’operadora de telecomunicacions ara fa un any, quan va començar a tancar acords amb socis estratègics per tal de preservar la cultura d’aquesta terra i fomentar l’ús de la seua llengua.

Sobre aproop! telecom

aproop! és un operador de telecomunicacions de proximitat, nascut a València, que ofereix serveis integrals de mòbil, internet i fix. Disposa de xarxa pròpia de fibra i també acords amb altres operadors que li permeten oferir la màxima cobertura mòbil a tot el territori espanyol i accés a la tecnologia 4G més moderna.

aproop! té en compte com a factor fonamental el servei al client: de proximitat, que li permeta parlar amb persones que l’escolten en el seu idioma o interactuar amb serveis digitals amb la màxima cobertura, amb paquets flexibles i a un bon preu.

La seua missió és oferir serveis integrals de telecomunicacions des d’aquesta terra i en valencià, contribuint així mateix al desenvolupament de la cultura i territori valencians, treballant a diari per la seua gent.

Sobre Plataforma per la Llengua

Plataforma per la Llengua és una organització no governamental que treballa per a promoure el valencià com a eina de cohesió social a la nostra terra.

Treballa als diferents territoris de parla catalana i valenciana des d’una perspectiva transversal en l’àmbit socioeconòmic i audiovisual, en l’acollida i arrelament lingüístic als nouvinguts, en les universitats i en l’educació i a les administracions, entre d’altres àmbits d’actuació.

Deja un comentario